Diensten

APK

Informatie over de Algemene Periodieke Keuring (APK)

Fabrieksgarantie

Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Bosch Car Service behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie.

Elektrische en hybride auto's

Bosch Car Service biedt specialistisch onderhoud voor elektrische en hybride auto's.

Interieurfilters

Interieurfilters laten frisse lucht binnen en houden (fijn)stof en pollen buiten

Airco controle

Houd het hoofd koel, kies voor de Bosch Car Service aircocontrole!

Lease

Rijd u in een lease auto? De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren.

Erkend duurzaam

Erkenning voor inspanningen voor duurzaamheid Bosch Car Service Kareltrans heeft het certificaat Erkend Duurzaam na een uitgebreide duurzaamheidsscan.

Financiering

Een auto is voor een zelfstandige ondernemer doorgaans onmisbaar. Klanten moeten bezocht worden, goederen gebracht en opgehaald enz.

APK keuring

Ook voor de Apk-keuring kunt u bij Bosch Car Service Kareltrans terecht. De Apk-keuring is verplicht voor iedere auto die ouder is dan drie jaar.

Onderhoud en reparatie

Bij Bosch Car Service Kareltrans  is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor goed onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service.

Diagnose

Professionele en effectieve storingsdiagnose! Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval langs bij ons.

Airco service

Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd dan uw airco in topconditie met onze aircoservice.

Banden/Velgen shop

Banden/Velgen shop

Turbo

Net als bij ieder onderdeel bestaat de kans dat een turbo defect of beschadigd raakt. Dit kan betekenen dat uw auto olie- en vermogensverlies ervaart.

Accessoires

Accessoires