Diensten

Lease

Rijd u in een lease auto? De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren.

Erkend duurzaam

Erkenning voor inspanningen voor duurzaamheid Bosch Car Service Kareltrans heeft het certificaat Erkend Duurzaam na een uitgebreide duurzaamheidsscan.

Financiering

Een auto is voor een zelfstandige ondernemer doorgaans onmisbaar. Klanten moeten bezocht worden, goederen gebracht en opgehaald enz.

APK keuring

Ook voor de Apk-keuring kunt u bij Bosch Car Service Kareltrans terecht. De Apk-keuring is verplicht voor iedere auto die ouder is dan drie jaar.

Onderhoud en reparatie

Bij Bosch Car Service Kareltrans  is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor goed onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service.

Diagnose

Professionele en effectieve storingsdiagnose! Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval langs bij ons.

Pechhulp

Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. Hierdoor is de kans klein dat u met pech komt te staan.

Airco service

Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd dan uw airco in topconditie met onze aircoservice.

Banden/Velgen shop

Banden/Velgen shop

Turbo

Net als bij ieder onderdeel bestaat de kans dat een turbo defect of beschadigd raakt. Dit kan betekenen dat uw auto olie- en vermogensverlies ervaart.

Accessoires

Accessoires

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt.

Bosch Car Service Connect App

Beheer alles voor uw auto met de gratis Bosch Car Service Connect app.

Bosch-remmen

Bij Bosch, specialist in remmen, is de ontwikkeling van remsystemen altijd een speerpunt geweest.